De blokhutten en het Heldenpark in Eeklo virtueel bekijken

Ben je op zoek naar professionele 360°-foto's? Neem dan een kijkje op Spanhove Media.
Voor een optimale weergave klik in de foto op 'Weergeven op Google Maps'.

De blokhutten en het Heldenpark in Eeklo virtueel bekijken

Klik op de markering om naar deze plaats te springen.

woensdag 10 juni 2015:

Het Heldenpark of het mooie groene stadspark in Eeklo (rechttegenover het zwembad van Eeklo) kan je nu virtueel bezoeken. Het park is sinds 2013 heringericht met een vernieuwde speeltuin, een wadi om de waterproblematiek op te lossen en enkele heuvels.

In deze groene long van Eeklo vind je ook nog de boogschieters Sint-Sebastiaan - De Lieve (een 600 jaar oude Koninklijke Schuttersgilde), de bolderbanen, café De Irish Pub en in de zomervakantie vindt hier viermaal 'Helden in het Park' plaats.

De Blokhutten in de Sportlaan of aan het park zijn al tientallen jaren een uitvalsbasis voor verschillende verenigingen in Eeklo. Deze site herbergt onder andere Chiro Ommekeer, de buitenschoolse kinderopvang, Atletiekclub Meetjesland en Scouts en Gidsen Baden Powell Eeklo. Tijdens de zomervakantie spelen honderden kinderen hier bij speelpleinwerking 't GES.

Bekijk ook deze luchtfoto's:

Ga terug naar het overzicht

Wat vind jij van deze panorama?

Andere panorama's

#50

Volg me op

Blijf op de hoogte via e-mail

Via deze nieuwsbrief kan je maandelijks op de hoogte blijven van alles wat er op deze website verschijnt. Geen zorgen, ik verstuur geen spam en je kan je altijd uitschrijven.

E-mail: *
Naam:
* is verplicht in te vullen