Markt, stadhuis en kerk in Eeklo

© Alle afbeelding zijn auteursrechtelijk beschermd. Neem contact met me op voor gebruik.

woensdag 21 oktober 2015:

Een mooi panoramisch uitzicht op de bekendste plek van Eeklo. Op deze gigapixelfoto van maar liefst 3700 megapixel kan je de markt, het stadhuis en de Sint-Vincentiuskerk in het scherpste detail bekijken.

Het stadhuis met belfort is gebouwd in de 17e eeuw. Het belfort is er al sinds 1932. De bijna 100 meter hoge Sint-Vincentiuskerk werd gebouwd in de 19e eeuw.

Je kan op deze foto met gemak inzoomen op de top van de kerk (met slechtvalk die toevallig mooi poseerde!), de namen van onze dappere oudstrijders bekijken, het bordje waarop staat "dat het niet is toegestaan om de trappen van het stadhuis te bezetten" nog eens nalezen, het Eeklose standbeeld lotjen bezichtigen ...

Deze enorme foto is samengevoegd uit meer dan 400 foto's. Met dank aan Albert en Jaques om me te helpen bij het zoeken naar een perfecte plaats om dit te fotograferen.


Zo zag het er vroeger uit!
oude eeklo markt stadhuis kerk
© www.awbeir.com


Waar is Stino?

Zoals het bekende "Waar is Wally" heb ik mezelf ook verstopt! Wie kan me terugvinden?


Gebruik het menu linksboven in de foto, aan te raden om fullscreen te kijken.

Ga terug naar het overzicht


Reacties

Must see!

#4

Volg me op

Blijf op de hoogte via e-mail

Via deze nieuwsbrief kan je maandelijks op de hoogte blijven van alles wat er op deze website verschijnt. Geen zorgen, ik verstuur geen spam en je kan je altijd uitschrijven.

E-mail: *
Naam:
* is verplicht in te vullen