Ziekenhuis AZ Alma in Eeklo virtueel bezoeken

Ben je op zoek naar professionele 360°-foto's? Neem dan een kijkje op Spanhove Media.
Voor een optimale weergave klik in de foto op 'Weergeven op Google Maps'.

Ziekenhuis AZ Alma in Eeklo virtueel bezoeken

Klik op de markering om naar deze plaats te springen.

vrijdag 15 mei 2015:

Het nieuwe ziekenhuis van AZ Alma in Eeklo belooft prachtig te worden. Het gebouw is en zal een mooi staaltje architectuur worden met de nadruk op veel licht, dit kan je ook duidelijk op de foto's zien. Er is zeer goed nagedacht over de indeling waardoor alle afdelingen zeer gemakkelijk bereikbaar zijn via het indrukwekkende atrium (centraal gelegen).

Dankzij de zeer gunstige ligging aan de Ringlaan en Blakstraat zal het ziekenhuis in Eeklo veel beter bereikbaar zijn dan nu, er zijn ook meer parkeermogelijkheden voorzien.

Elke werkdag staat 200 man paraat op de werf om het binnen verder af te werken. De werken gaan zeer vlot vooruit en tegen 2017 hopen ze klaar te zijn. Ik had de eer om 360° foto's te trekken van de huidige bouwwerken (voor 775 jaar Eeklo). Deze virtual tour is een compilatie van ongeveer 700 foto's, samengevat in 25 panorama's.

Gebruik hier links de plattegrond of gebruik de pijltjes om te navigeren. Om het eenvoudig te houden heb ik het opgeplitst in 2 delen: het gelijkvloers en de bovenste verdieping (met prachtig uitzicht).

Bekijk zeker ook mijn luchtfoto's van het ziekenhuis (2014).

Ga terug naar het overzicht

Wat vind jij van deze panorama?

Andere panorama's

#46

Volg me op

Blijf op de hoogte via e-mail

Via deze nieuwsbrief kan je maandelijks op de hoogte blijven van alles wat er op deze website verschijnt. Geen zorgen, ik verstuur geen spam en je kan je altijd uitschrijven.

E-mail: *
Naam:
* is verplicht in te vullen